**Gepersonaliseerde Borrel- en Snijplanken voor Zakelijke Klanten**

Bent u op zoek naar een uniek, duurzaam en praktisch relatiegeschenk of wilt u uw bedrijfskeuken voorzien van gepersonaliseerde keukenaccessoires? Bij ons kunt u terecht voor op maat gemaakte borrel- en snijplanken, vakkundig gegraveerd met uw bedrijfslogo, slogan of een andere gewenste tekst of afbeelding.

Onze borrel- en snijplanken zijn gemaakt van hoogwaardig, FSC-gecertificeerd beukenhout, bekend om zijn duurzaamheid en sterkte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, geschikt voor allerlei soorten voedselpresentaties, van borrelhapjes tot steaks.

Stuur uw afbeelding, logo of tekst in eps, pdf of SVG bestand naar info@shoutithout.nl. Wij zorgen ervoor dat uw ontwerp perfect op de plank wordt gegraveerd. Bovendien bieden we staffelkorting aan voor grotere bestellingen. Hoe meer u bestelt, hoe meer u bespaart.Onze gepersonaliseerde borrel- en snijplanken zijn ook ideaal voor het geven als geschenk tijdens de feestdagen. Het is een uniek en attent cadeau dat zowel bruikbaar als stijlvol is.Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag om de perfecte borrel- of snijplank te creëren die past bij uw merk en bedrijfscultuur.

© 2022 - 2023 Shout it hout | sitemap | rss