Mijn naam is Marleen Klevering en ik ben sinds maart 2022 de trotse eigenaar en oprichtster van Shout it hout. Mijn reis naar het ondernemerschap is niet de meest typische. Ik heb 20 jaar gewerkt als verpleegkundige, een beroep dat veel voldoening geeft, maar waar ik mijn ware passie niet in kon vinden. In 2021 begon ik aan een HBO-opleiding verpleegkunde, gedreven door een verlangen mij verder te ontwikkelen en te kunnen verdiepen in het vakgebied en aansturende taken op mij te kunnen nemen, echter door persoonlijke omstandigheden moest ik stoppen.

Tijdens mijn opleiding ontdekte ik een nieuwe hobby: lasergraveren. Ik begon met een eenvoudige lasermachine van AliExpress en ontdekte dat ik er niet alleen goed in was, maar dat ik er ook echt van genoot. Het gaf me een gevoel van voldoening en creatieve vrijheid die ik nog nooit eerder had ervaren.

Toen ik moest stoppen met mijn opleiding, begon ik daarom te onderzoeken of ik van mijn hobby een bedrijf kon maken. In 2022 besloot ik de sprong te wagen en mijn eigen onderneming te starten. Hoewel ik geen eerdere ervaring had met het runnen van een bedrijf, was ik vastbesloten om mijn passie te volgen.

Bij Shout it hout geloof ik in het creëren van unieke, op maat gemaakte producten die een speciale betekenis hebben voor degenen die ze ontvangen. Elk stuk wordt met zorg en aandacht voor detail gemaakt, en ik haal veel voldoening uit het zien van de vreugde die mijn creaties brengen. 

Ik kijkernaar uit om met u samen te werken en iets bijzonders te creëren dat u trots kunt tonen in uw bedrijf of aan uw dierbaren.

Neem gerust contact met me op als u vragen heeft of meer wilt weten over wat we kunnen doen bij Shout it hout

Liefs Marleen..

© 2022 - 2023 Shout it hout | sitemap | rss