Onze lunch- en broodtrommels zijn gemaakt van PP Kunststof met een bamboe deksel en daardoor uitstekend geschikt voor graveren. U kunt kiezen uit een zwarte of een beige kleur en hij wordt geleverd met een doorzichtig elastiek waardoor de deksel goed blijft zitten en het luchtdicht wordt afgesloten. 

De lunchbox kan helemaal naar wens worden gepersonaliseerd. Kies bijvoorbeeld voor je eigen naam, een inspirerende of motiverende tekst en laat dit op de lunchbox graveren in een zelfgekozen lettertype. Ook afbeeldingen zijn mogelijk. Geef in het tekstveld de tekst en eventueel het lettertype aan of kies voor 1 van onze standaard teksten of afbeeldingen. Heeft u zelf een afbeelding of logo welke u gegraveerd wilt hebben, mail ons die dan toe nadat u de bestelling heeft afgerond en wij zorgen dat het naar wens wordt gegraveerd. Graveren is niet mogelijk in kleur, dus wanneer u een afbeelding of ontwerp in kleur levert moet u er rekening mee houden dat dit wordt omgezet in zwart wit tinten. 

Wilt u er meer dan 10 stuks bestellen of bent u een zakelijke klant en benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn. Wij werken al met staffelkorting vanaf 10 stuks, Neem hiervoor contact op voor een vrijblijvende offerte. 

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2022 - 2024 Shout it hout | sitemap | rss